Friday, 28 December 2012

Farzana's Day :*




Assalamualaikum guess sumeee :D
Semalam farzana happy sangat sebab kengkawan lama dia sambut dia untuk dia pindah.
Farzana kenapa kau pindahhhhh D": HUHUHUHUHUHImissyousomuch, babe :*
Farzana , oh my fake husbandd D": why you go and go so early? Emm when we can meet you again? Why you go until there, Kedah. So far from here, N.Sembilan.
Btw, takecare okay at there. I hope you'll suitable at there with new friends, new school, new teacher, new neighbourhood :") Okayy babai sayangggg :*

Planning to calebrate farzana :))
Kiteorang plan berkumpul dekat rumah akma sebab rumah akma dekat dengan rumah farzana.
Tunggu dekat situ sampai semua sampai. Then cakapcakpa jap.

Krik krik krik*

Bosan pulakkkkk -,- so discuss sume nak cari tempak nak lepak. Fikir punya kecoh.
Lepak dekat padang awam jeee. Senang HAHAHAH xD
Lepastuh kite dengan kawan niii nak pegi kedai sangat. yelah sebab biasanya pegi rumah akma ni mesti pegi kedai Heeee^^ So akma cakap siapa yang nak pegi kedai pegi siapa taknak jom ikut aku pegi padang awam terus. Then begitulah terjadi. Kiteorang pon jalan kaki pegi 7eleven. Beli slurpee dgn some junk food sambil borak-borak tuh boleh lah makan . So habis beli tuh pegi padang awam pulakkk.
tengok dari jauh , wooo dah borak panjang nampak. Then pegi lah lari dekat diorang.

Borak-borak sambil makanmakan. Okayyy time for cheessssssss ^^
Dengan posing maut nyer lahhhh. Semua adaaa HAHAH malas nak layan .
Just smile , babe :* Some pics HAHAHHAHA

For the last? balik rumah akma balik lahhhh. Nak tunggu makayah diorang datang so lepak depan rumah akma pon jadi lah kannnnn. Minum air , haus sangat lahhh kannnnn. Lepak dekat padang yang panasss Errggggg -,- bajet gila weh Bhahahahahahaah.
then sorang-sorang dah balik so? Aini pon balik dengan sedihnya. Bersalaman dulu then cakap babai #perkarabiasa --'

Emm tapi memang betul , najwa memang cakap perkataan tuh . Aini gemok -,-
 Okayyyyyyyyyy fineeeee !







Okayy farzana yang tudung warna purple tuh , okayyyyyyyy :*
Thats all from yesterday. I'll miss you, farzana D":




babai , assalamualaikum <3

No comments: