Sunday, 30 December 2012

Oh my babe syuada :*










Assalamualaikum sahabat yang di kasihi ^^

Persahabatan yang terjalin adalah satu anugerah yang bernilai daripada Allah. Kita mestilah menjaga perhubungan itu dengan sebaik mungkin. Tiada siapa dalam dunia ni nak hubungan rapat sebagai kawan ni putus atau berpecah-belah di sebabkan salah faham , perselisihan atau yang lain-lain di sebab kan mengikutkan nafsu. Oleh itu sayangngilah sahabat anda :)


Aini ada seorang kawan baru dekat sekolah menengah. Nama dia Nuur Syuhada. Orang selalu panggil dia syuada atau knox. Knox tuh sebab nama dia dengan bestie dia dekat sekolah rendah dulu, Aisyah nama dia. Btw, Imissyou aisyah :*

Okay syuada ni comel , cantik and all of nice is she ^^ I taknak kehilangan dia.
Tengoklah dekat atas tuh memang comel kannnn?! HIHIHI 
Haiiii syuada , i'm just write about you babe :*

Syuada kawan baik aini dekat sana. Dulu masa fisrt masuk asrama, dia lah yang paling kite rapat.
Kiteorang selalu bersama tau. Emm sampai warden cakap kiteorang ni kembar HAHAH okayokay mana ada kembar kann? Heh ^^
Ye lah dah selalu berkepit je tiap masa. Ada satu hari tuhkan kiteorang sampai tulis dekat tepi meja nama kiteorang. "Aini & Syuada are besties" HIKHIK 
Alamak, rupanya ada jugak yang jeles. Tiap hari ada je tak puas hati.
Sampai rimas di buatnya. Aini dengan sedihnya cakap dekat syuada "Syuada, kita bebiasa je lah. Diorang jeles lah ,  aku takut nanti diorang suka cecite & mengumpat dekat orang lain" Syuada jawab "Takpayah lah biarkan diorang, buat donno je" Aini kalau orang dah macam tuh aini terus mengalah. Aini kesian. Then sejak tuh aini tak layan sangat syuada. Tuh yang diorang nak kan?! Aini dah buat!
Then peraduhan berlaku diantara kami.kami dah tak rapat dahhh.
Aini sedih gila. Tiap malam menangis D": takpa takpa mungkin semua ni ada hikmah disebaliknya.

Berbulan bulan kami hanya dianggap rakan biasa. Dia sudah bersama yang lain. Aini pon dengan lain.
Tapi semuanya tidak bertahan dengan rakan baru. Akhirnya kami berbaik semula.
Entah kenapa ? HAHAHA bersyukur sangat. 

Ya Allah , aku bersyukur sangat kerana kau telah memberikan terbaik untuk ku selama ini^^

Kiteorang pon dah rapat semula. 

Masa akhir tahun, memang sebak nak tinggalkan dia walaupon tahun depan jumpa lagi.
Rindu kamu syuadaaaaaaa  <3 We'll meet this Tursday Heee^^
HAPPY :DD

Kiteorang bercadang nak tulis lagi dekat meja tahun depan. Yang bestie tuh.
Biar diorang jeles lagi HIHI.
takpa semuanya dah selesai. Kiteorang sekelas dah anggap macam adik beradik. Yelah sekolah kecik jee, so sapa lagi tempat untuk kita mengadu. Okayokay sayang korang semua 1Al-Ghazali ^^









Ni semua gambar kami semua. Sebenarnya ada lagi tapi malas nak amikk HIHI
This for one year I be your bestfriends, syuada :") Iloveyousomuch :*
I hope our relationship will never end and ever. Heeeee^^ 
Aminnnnnnnnn :")


Assalamualikum sayang :* thankyou ^^

No comments: