Monday, 24 December 2012

ASHAA and 1 AL-GHAZALI .


Assalamualaikum , hai hai hai kawannn <3

Persahabatan yang mungkin akan berpecah apabila kita tak menjaga hati setiap kawan baik kita .
So , hati tuh memberi peranan tahu .

Okayyyy yang gambar dekat atas tuh , kawan yang paling rapat dekat sekolah baru .
Diorang baik , caring , comel and macam-macam lahhh . Susah nak discribe HAHHAHAH

Emm memang banyak suka dan duka kiteorang sepanjang setahun menjadi kawan Heh .
Tahun depan jumpa lagi , rindu korang tahuuuu :")
Yang selalu pon text jeeee , tengok facebook lahhhh . Banyak perkembangan korang .
Nak tahu tak siapa diorang diatas sanaaaa ?

MERAH : SYUHADA
OREN : ATIQAH
BIRU : AZYAN
PURPLE : HANIM
okay yang hitam tuh tahu tahu je lahhhh . memang annoying gilah dekat atas tuhhh -,-
Okay cite pasal bende kawan rapat ni memang panjang tapi pendek ni pon cukop kannnnnn ^^


Hmm tukar ke dalam kelas pulakkkk :D
Budakbudak ni memang kesayangan kiteeee . Maklum lah kak long dalm kelas , semua adik-adik dia dia sayangggg . Lahir awal jadi lah kak long walaupon diorang cakap perangai kite ni tak matang lagi . 
Okayyyy i'll accept that -,-

Ni dia budak 1Al-Ghazali yang banyak kerenahnyaaaaaa :D
Hye hye hye korang rindu sangat dekat koranggggg . Muahahhahahahahhahahah xD
Cerita dekat sini lagi banyak . HAHAH lagi malas nak cite ada lahhh .
Dalam kelas ada 31 orang jeeee . Sekolah dekat SM Agama Nilai :)
Happy duduk sana . Dengan kengkawan baru . Rasa macam dah adikberadik pulak #bajet HEH
Nak tahu nama budakbudak tuh ? Okayyy .
Ehhh takperlu lahhh . Malas lahhhh HAHAHAH

Okay ni kite sedia kan gambar untuk korang .
Ni pon amik gambar akhir tahun . Malas lah nak cite awal tahu tuhhhhh . Weeeee~















Okay dah banyak dah tuh , ni suma gambar waktu seminggu sebelom sekolah dah habis .
Sebab cikgu baru izinkan boleh bawak camera jeee . Weeeeee ~
Memang banyak aktiviti dalam waktu seminggu tuhhh . happy teramat :DD

Emmm okay cau dulu . Assalamualaikum :*

No comments: